iDeal Sportweddenschappen

Laten we maar zeggen dat het in de menselijke natuur zit: proberen te profiteren van de kansen die zich aandienen. Dat is prima voor de jager die het hert moet schieten om zijn gezin te eten te geven of de jonge student die een baan langs ziet komen voor als hij afgestudeerd is. Dat is mooi voor de pokeraar die een goede hand heeft en zich aan de finaletafel bevindt van een groot kampioenschap. Dat is prima voor de spits, die een kans voor open doel krijgt, maar het is natuurlijk niet prima voor lieden die zoiets moois als de sport misbruiken om er geld mee te winnen, dat hen niet toebehoort. Sport en sportiviteit verkeren altijd op gespannen voet met elkaar, er zit de dikte van een gele kaart tussen, zeg maar.

Wedden?

Hoe vaak zeggen we dat? We willen graag gelijk hebben en er soms best wel een paar munten tegen aan gooien, wat dan wedden heet. Dat kan ook in georganiseerd verband en geen volk weet dat beter dan de Engelsen, die het uitgevonden lijken te hebben. Dat ging dan vooral om de paarden, nog steeds een belangrijk onderdeel van de huidige sportweddenschappen. Je moest er voor naar de renbaan toe, dat wel. Later kwam de telefoon en kon je ook telefonisch weddenschappen doorgeven, vaak basis op vertrouwen, de bookmaker moest er immers zeker van zijn dat jij het was die doorgaf dat je vijftig pond wilde zetten op Mary II in de zesde race van de dag.  

Online wedden

Tegenwoordig is er het internet en kun je via dat medium wedden op een enorme reeks van wedstrijden en sportevenementen, en niet alleen op de einduitslag, maar ook op tussenstanden en allerlei andere zaken tijdens en rondom de wedstrijd.

Sportiviteit

Er bestaat zoiets als fraude, ook in de sport, en het is in het belang van de sport en van de bookmakers, dat het uitgebannen wordt. Het is dus van belang dat alle betrokken partijen met elkaar aan tafel blijven zitten om de problematiek te bespreken, te benaderen, te analyseren en concrete acties uit te voeren om de sport zuiver te houden. Daarbij mag het niet van belang zijn dat bepaalde (online) bookmakers of sportweddenschappen in bepaalde landen niet zijn toegelaten. Het internet houdt zich niet aan grenzen en criminele organisaties al evenmin.

Spelplezier

Het leuke van sportweddenschappen is dat je voor heel weinig geld al heel aardig mee kunt doen.  Op de pagina’s, die wij op deze website hebben gevuld met informatie over aanbieders van sportweddenschappen, wordt een enorme verscheidenheid aangeboden aan sportweddenschappen, van voetbal tot motorcross, van basketbal tot wintersporten. Natuurlijk zouden we allemaal wel eens willen dat we een wedstrijd zouden kunnen beïnvloeden, maar als we niet zelf meedoen moet dat niet mogelijk zijn. Het is zo al leuk genoeg.

iDeal sportweddenschappen

Er zijn geen weddenschappen die echt zo heten, maar we bedoelen ermee dat er sites zijn waar je accounts kunt aanmaken en geld kunt storten met iDeal. Op deze site geven we een paar voorbeelden, waarvan we ook weten dat ze betrouwbaar en veilig zijn.